Englannissa piispaksi valittu Jaakko Rusama saa johdettavakseen minikirkon, jota leimaa monikulttuurisuus

Britannian kirkkojen joukossa on myös pienenpieni luterilainen kirkko, Lutheran Church in Great Britain (LCiGB). Kirkon uudeksi piispaksi valittu suomalaisen teologian tohtori Jaakko Rusama aloittaa tehtävässä lokakuussa 2023. Piispan virkakausi on kuusi vuotta. Rusama kertoo, että aiemmin LCiGB:n piispat kutsuttiin tehtäväänsä. Nyt järjestettiin ensimmäistä kertaa vaali. Ehdokkaita oli kolme. – Jokainen meistä sai kirjoittaa laajoja selvityksiä…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMysteerikuva: Kaksi on kahvittelijaa, mutta tunnistatko keitä he ovat?
Seuraava artikkeliArkkipiispa Tapio Luoma kirkolliskokouksen avajaispuheessa: ”Kirkon tilasta kertoo parhaiten se, miten se suuntautuu ulospäin”

Ei näytettäviä viestejä