Elävä joulukalenteri tuo lahtelaiskahvilaan asiakkaita jo aamuvarhain

Elävä joulukalenteri on saanut lahtelaisen Marian Kammari -kahvilan innokkaat asiakkaat saapumaan paikalle jo aamuvarhain. Marian Kammarilla on pyörinyt joulukuun ajan joulukalenteri, jossa kahvilan avaa luukunaukaisija pienen esityksen siivittämänä. Kalenterin luukku on noin vartin mittainen hetki, joka sisältää esimerkiksi musiikkia, runonlausuntaa tai joulusadun, kertoo puuhahenkilö, vapaaehtoisena toimiva Asko Raita. Raita toi idean joulukalenteriin entiseltä kotipaikkakunnaltaan Hollolasta….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliVaalien lähestyessä on aika katsahtaa Suomen presidenttien ja kirkon suhteeseen: Se on sisältänyt niin yhteistyötä kuin nuhteita
Seuraava artikkeliElokuva-arvio: Ihmeiden äärellä kertoo irlantilaisemäntien toiviomatkasta Ranskan ihmeitä tekevään Lourdesiin ja samalla syyllisyyden pitkistä jäljistä

Ei näytettäviä viestejä