World Watch List 2023 -vainoraportti: Kymmenen maata, joissa kristittyjen vainot ovat voimakkaimmat

Katso video

 

Videolla kerrotaan niistä kymmenestä maasta, joissa on vuoden 2023 World Watch List -vainoraportin mukaan vaarallisinta elää kristittynä. Maat ovat Pohjois-Korea, Somalia, Jemen, Eritrea, Libya, Nigeria, Pakistan, Iran, Afganistan, Sudan ja Intia.

 

Tutustu World Watch List -vainoraporttiin.

  1. Näyttää olleen vielä enemmän konkreettisen profeetallinen näytös se eräiden huppupäisten naisten muinainen esitys kuin ehkä osin ajatellakaan.

  2. Putin toimii siinäkin mielessä kuten Hitler aikanaan, että hän käyttää vahvasti uskonnollisuutta hyväkseen ja toisaalta raivaa toisinajattelijat pois. Mitenkään ekumeeninen hän ei tässä näy olevan, vaan ennen kaikkea hän näkee ortodoksisen kirkon Venäjän kulttuurina ja keinona vaikuttaa massoihin. Sallihan Stalinkin ortodoksikirkkojen olemassaolon tiettyyn pisteeseen.

    Tästä Putinin ”uskonpuhdistuksesta” yhtenä esimerkkinä on helluntaiseurakunnan kirkon tuho Venäjällä pari vuotta sitten.

    Dosentti Juha Ahviolta hyvä kirjoitus Venäjästä ja edustaako hän todella kristillisiä arvoja?
    http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/523/puolustavatko_putin_ja_venaja_konservatiivisia_ja_raamatullisia_kristillisia_arvoja

Kirjoittaja

Open Doors
Open Doorshttp://opendoors.fi
Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors –järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015. Tutustu historiaamme: http://opendoors.fi/historiaa