Viktor Orban Diktaattori Demokratiassa

Kiinnostuksen kohde on vuosia ollut Unkarin pääministeri ,jota mainitaan Suomessakin  usean poliitikon suusta pahaksi diktaattoriksi ,lainrikkojaksi. Uskon että monikaan haukkuja ei edes tiedä mistä puhuu ja mikä on Unkarin demokratian tila.

Äänekkäät liberaalivasemisto edustajat tuovat Eu:ssa George Sorosin voimin väärennettyä viestiä Unkarin tilanteesta täysin ideologisista syistä ja Soros on varmasti vallanhalussaan yksi korruption iso vaikuttaja.

Väitetyt yliopiston tai lehdistön lakkauttamiset voi jokainen tarkistaa ja lukea yli puoluekentän netin kautta lehdistön kirjoituksia ja vetää omat johtopäätökset ,esim. Magyar Nemzet lehti ,josta ylekin ilmoitti että se lakkautettiin, jota voi lukea netistä ja saada hiukan erilaista kuvaa.

Todisteita tarvitaan ja uskonkin että vainoamisen takana on täysin ideologiset syyt. Demokratia toimii Unkarissa osin paremmin kuin Suomessa ,mutta koska arvomaailma kansan demokraattisilla vaaleilla valittujen päättäjillä ei ole Eu hengen mukaista niin lokaa heitetään niskaan.Vaalitarkkailut Unkarissa ei ole ole löytäneet vilppiä ja kansan sananvapaus toteutuu ja kansan tyytyväisyys  päättäjiin on hyvä.

Orban on mm. sanonut että Euroopan pitää puolustaa Kristillisiä arvoja ,joiden varaan Euroopan arvot ovat rakentuneet ja parhaillaan oleva lakialoite Unkarissa ihmisen biologiasta on,että laki määrittelisi lapsen synnyttyä, että tieteellisesti , biologisesti lapsi on joko tyttö tai poika. Maahanmuuttokritiikki Unkaria kohtaan taas joutuu,pitkälti Unkarin historian kokemuksista Islamilaisen kalifaatin  orjuuden alaisuudesta,jolloin islamilainen kalifaatti otti orjiksi nuoria poikia ja pakolla käännytti islamilaisuuteen.Se taas Suomen medialta on jäänyt kertomatta , että Unkari on ottanut yli 100.000 tuhatta vainottua kristittyä.

Hiljan eräs Unkarissa asuva Suomalainen sanoi että Suomen media ei anna oikeaa kuvaa Unkarin tilanteesta .

Vaikka ei osaa Unkarin kieltä ,mutta laittaa hakuun Unkarin päivälehdet ja klikkaa yhtä lehteä ja aika hyvin kääntäjä tekee jo ymmärrettäväksi tekstin.(luen usein tuota "lakkautettua" riippumatonta Magyar Nemzet lehteä.

Taustoja tutkiessa huomaa , että media haluaa jättää tarkoituksella pois olennaisia asioita.

1 kommentti

  • Erkki O Auranen sanoo:

    Hyvä ja selkeä kirjoitus. Demokratia on suomalaisen median mukaan sitä, että demareilla on vähintäin 50% kannatus.

    Ilmoita asiaton kommentti