Tunnustustilanteita 3, Dear Future Mom

Jeesus Kristus sanoo:

'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle'.(Matt.25:40)

https://www.youtube.com/watch?v=Ju-q4OnBtNU

Ranska on pyrkinyt kieltämään tämän videon esittämisen. - Kristitylle vammaisen lapsen oikeuksien puolustaminen on tunnustustilanne, josta vastaamme kerran Jumalamme edessä.

4 kommenttia

 • Tuula Hölttä sanoo:

  “Si vos difficultés en mathématiques vous inquiètent, je puis vous assurer que les miennes sont encore plus grandes.” (Albert Einstein)

  Ranskahan on rajoittanut uskonnonvapauttakin kieltämällä mm. uskontoon perustuvaa pukeutumista julkisilla paikoilla ja uskontoon perustuvien tunnusten esilläpidon julkisissa oppilaitoksissa. Toisaalta se on sananvapauden nimissä sallinut mm. islaminuskoa rienaavan ”taiteen”. Henk.koht. pidän parempana vaihtoehtona sitä, että uskontojen rienaaminen ”muka taiteen ja sananvapauden nimissä” kielletään ja uskontoon liittyvät tunnukset pidetään vapaasti ja tasa-arvoisesti esillä mm. julkisissa oppilaitoksissa.

  ”La Déclaration universelle des droits de l’homme: Article premier

  Tous les êtres humains naissent libres et égaux en dignité et en droits. Ils sont doués de raison et de conscience et doivent agir les uns envers les autres dans un esprit de fraternité.”

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Manu Ryösö sanoo:

   Tuula,

   Nyt ei kuitenkaan ollut niinkään kyse uskonnon oikeuksista, vaan vammaisen lapsen oikeudesta syntyä tähän maailmaan…

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Tuula Hölttä sanoo:

   Manu Ryösö :”Nyt ei kuitenkaan ollut niinkään kyse uskonnon oikeuksista, vaan vammaisen lapsen oikeudesta syntyä tähän maailmaan…”

   Pahoittelut epätarkasta mielipiteestä. Mielestäni ihmisoikeudet koskevat myös eläviä vammaisia lapsia, enkä hyväksy laillista enkä laitonta aborttia, jos se tehdään täysi-ikäiselle naiselle hänen odottamansa elinkelpoisen, mutta vammaiseksi diagnosoidun lapsen vuoksi.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Manu Ryösö sanoo:

   Niinpä. Ranskan linja vaikuttaa oudolta, niin uskonnonvapauteen liittyvän epäsuhdan kuin lapsen oikeuksien kannalta… Älä siis suotta pahoittele…

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Manu Ryösö

  Olen pastori, joka haluaa sitoutua Pyhään Raamattuun ja sen perustalle rakentuvaan luterilaiseen tunnustukseen. [Kuva Nasaretin kadulta Israelista]