Stubb Hilfigerin varjossa

Pääministeri Alexander Stubb on mies paikallaan, edustava ja osaava. Mutta yksi asia minua harmittaa, hänen silmälasinsa. Ne ovat kyllä erinomaisen tyylikkäät, siniset, mutta niiden aisassa lukee Hilfiger. Pokat ovat siis yhdysvaltalaisen Tommy Hilfigerin luoman muotitalon tuote. Varsinkin sivulähikuvissa valmistajan nimi näkyy kiusallisen selvästi.

Miksi Suomen pääministeri tatuoi kasvoilleen Hilfigerin nimen?

Onko muiden maiden pääministerillä tai presidenteillä silmälaseissaan näkyvästi esillä valmistajan nimi? Saako Suomen valtio provikaa pääministerin rilleistä? Onko tilanne niin huono?

Kasvot ovat henkilökohtainen osa ihmistä, silmät sielun peili jne. Miksi tuoda tuotemerkki niin lähelle ja osaksi itseä?

Katso esimerkkikuva (ja klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Myönnetään, maailmassa on muitakin aiheita, joista pahoittaa mielensä, mutta minulla sattui nyt olemaan tämä. – Ja onhan Stubb lanseerannut politiikkaan uuden vanhan arviointikriteeriin: niin on jos siltä näyttää.

- Olli Seppälä -

2 kommenttia

 • kimmo wallentin sanoo:

  Seppälä: “Kasvot ovat henkilökohtainen osa ihmistä, silmät sielun peili jne. Miksi tuoda tuotemerkki niin lähelle ja osaksi itseä?”

  Varmaan siksi, että näkis paremmin.

  Mullakin on tommoiset siniset paksusankaiset rillit, mutta niitten aisoissa lukee “Police”. Toisissa ohutsankaisemmissa lukee “Bvlgari”. Mitäs pahaa siinä on???

  Joka lähtöön näyttää mielensäpahoittajia löytyvän.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Olli Seppälä sanoo:

  Olisipa somaa, jos esimerkiksi sisäministerin rilleissä lukisi Police…

  Ei ole mitään pahaa siinä, että käytämissämme tuotteissa lukee valmistajan nimi. Kysymys on siitä, että kuinka suurella ja missä. Ja ylipäättän miksi näin on? Ja suostunko siihen, että kaikessa mainostan ja vieläpä maksan siitä.

  Maailma on täynnä rillipokia, joiden aisan ulkopuosyrjällä ei lue mitään.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kotimaa toimitus
  Kotimaa toimitus

  Blogissa katsellaan ohitsekiitävää maailmaa yksityiskohtien ja yleistyksien kautta. Erityisesti kirkon ja uskontojen asiat ovat luupin alla. Yhteiskuntaa unohtamatta.