Sivustolla käynnissä julkaisujärjestelmän muutos

Kotimaa24-sivustolla on käynnissä julkaisujärjestelmän muutos. Se koskee ensisijaisesti uutisten julkaisua, ei niinkään lukijablogeja, joiden julkaiseminen jatkuu kuten ennenkin. Järjestelmämuutoksen yhteydessä sivuston navigointiin ja uutiskategorioihin tulee muutoksia.

Muutosprosessista johtuen sivustolla voi esiintyä toiminnallisia ja tekstien graafiseen esittämiseen liittyviä tilapäisiä ongelmia. Ne pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pian.

Olemme pahoillamme käyttäjille mahdollisesti koituvasta harmista.

4 kommenttia

 • Itse asiassa uudistus voisi koskea myös lukijablogeja. Minulla olisi useitakin päivitysideoita, joista otan tässä esiin vain yhden, Päivän lukijablogia koskevan. Tuo eräänlainen paalupaikka on meille blogisteille tärkeä, sillä se takaa ainakin 200 lisälukijaa. Samalla se on käytännössä blogisivuston käyntikortti: Tällaisia aiheita ja tekstejä the Toimitus suosii, välillä jopa sensaatiohakuisuuteen asti.

  Nyt kun paalupaikalla on the Ylläpidon info, niin kyse ei ole lukijablogista. Samaan aikaan monia noteeraamisen arvoisia lukijablogeja ehtii etusivulta valua unholan yöhön…

  Ehdotukseni: Laittakaa paalupaikalle kaksi lukijablogia yhtä aikaa ja toimitus voisi näihin nostoihin kirjoittaa ammattimaisen ingressin. A vot, harasoo! Pikkuisen palstan nimi voisi olla vaikkapa Toimituksen valinta tai Toimitus suosittelee.

  Miettikää, hei, tätä ehdotusta ihan oikeasti ja keksikää jokin muu selitys kuin vetoaminen resurssien vähyyteen!

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Mikko Nieminen sanoo:

   > keksikää jokin muu selitys kuin vetoaminen resurssien vähyyteen!

   Minun on helppo keksiä yksi uskottavampi selitys: laadukkaan sisällön vähyys.

   Selvennetään vielä, että edellisellä en viittaa Ruttopuistosta sinkoileviin kirjoituksiin.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Mikko: Alussa kaikki oli toisin. Blogistien joukko oli rajattu ja nimeltä kutsuttu. Myös koulutuspäiviä järjestettiin verkkopäiväkirjanpitäjille (siitähän bloggaamisessa alkujaan oli kysymys, ei kolumneista. Minutkin Seppälän Olli löysi oman Blogspot-sivuni välityksellä. Kirjoittelin sinne tekstejä harva se päivä…). Noissa palavereissa oli mahdollisuus tavata muita kirjoittajia livenä. Siinä sai kokea yhteenkuuluvuuden tunnetta ihan eri tavalla kuin nyt, kun kirjoittajaksi voi ryhtyä kuka tahansa tuosta vain ilman minkäänlaista valmennusta.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Reino Suni sanoo:

  Annan todella positiivisen kunnioituksen Kotimaa24 toimitukselle toiminnastaan. Olen itse kirjoittanut kommentteja vuosdesta 2005 lähtien jotem positiivista arvostelua riittää.

  Ilmoita asiaton kommentti