Sillat, toinen osa

Kristikunta ja ihmiskunta ovat molemmat saaneet alkunsa yhdestä miehestä.  Molemmat ovat lahkoutuneet lähes sietämättömään pisteeseen. Nyt tarvitaan sillan rakentajia, että elämä olisi siedettävää. Joskus puhuttiin pitkästä sillasta, joka oli eheytymisen symboli. Kummastakin päästä piti lähteä kävelemään ja kummankin vauhdista riippui missä kohdassa kohdattiin.

Hengellisessä elämässä on usein niin, että on se oikeassaoleva taho ja sitten se, jonka on kuljettava koko sillan matka valkoista lippua kantaen. Ehkä me ihmiset olemme astuneet alueelle, jonne ei olisi kannattanut mennä? Me määrittelemme itse miten ja mihin ja millä tavalla sillan rakentaminen on mahdollista. Emme huomaa enää, että silta on jo rakennettu. Risti on silta, mutta pystyasennossa moni törmää siihen, kun ei ehkä osata lukea reittikarttaa. Risti on tarkoitettu luomaan sillan taivaallisiin ja ihmisten välille Jeesuksen tähden. Hän sanoo: Tulkaa sillä kaikki on valmistettu!

Kirjoittaja

Lauri Lahtinen
Lauri Lahtinen

Olen eläkkeellä sotilasammatista. Vanhemmiten ovat hengelliset asiat tulleet tärkeiksi. Olen tuottanut päivänsanakirjan: Muruja Herran pöydästä. Agape-kodin pastorina tuotan joka torstai klo 12.00 noin puolentunnin live-lähetyksen, kun kokoontuminen ei nyyt onnistu kasvotusten.. Nyt olen käsitellyt Vuorisaarnaa ja hakukone varmasti löytää, jos jotain kiinnostaa.. Olen värkännyt tuubisivun ja siellä julkaisen viime vuosituhannen lopulta juttuja, kun Inkerin kirkon yhteydessä toimittiin. Lauri L M Lahtinen youtube.com

Kirjoittajan viimeisimmät blogit

Kirjoittajan luetuimmat blogit

Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit