Santiagon tie

Hakunilassa, 27.2.2020

Rinkka on nyt pakattu, ja kännykkä laitettu hälyttämään klo 3.30 aamulla.  Lento Lissaboniin lähtee klo 6.  Sieltä Sevillaan, jonne saavun 14.30 paikallista aikaa.

Lähdössä oli pientä dramatiikkaakin, kun aamupäivällä todettiin, etten pystykään käyttämään samaa rinkkaa kuin viime keväänä kävellessäni Portosta Santiagoon.  Tavaraa on nyt niin paljon enemmän, kuten iPad latureineen, lääkkeitä, voiteita ja tippoja jalkojen ja silmien hoitoon ym. Tavara ei meinannut mahtua sisään, enkä saanut säätöjäkään millään kohdalleen.  Kun minulla oli YV-lipaskeräysvuoro Porttipuistossa, niin Paula uhrautui ja kävi hakemassa mökiltä 200 km:n päästä vanhan rakkaan putkirinkkani, joka minulla on ollut Lapin vaelluksilla jo yli 20 vuoden ajan.

Jalkateräkipujen takia otan varmuuden vuoksi mukaan uusien vaelluskenkien lisäksi samat vanhat kengät, joilla kävelin Santiagoon 10 vuotta sitten ja uudelleen vähän lyhyempää reittiä viime keväänä.  Pelkästään niiden varaan en uskaltanut jättäytyä.  Ne tuskin kestäisivät enää 6-7 viikon kävelyä.

Yritän taas lähettää terveisiä huomenna illalla hotellista Sevillassa.  Sielläkin on käsittääkseni pyhiinvaeltajien yömaja, mutta parempi laskeutua pehmeästi edessä olevaan urakkaan.

Elleivät hyväntekeväisyyslinkit näy tässä blogissa, löydät ne kahdesta edellisestä blogistani.  Ne koskevat siis Yhteisvastuu-keräystä sekä syöpäsairauksien tutkimusta Syöpäsäätiön kautta.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Neuvonen Teuvo
Neuvonen Teuvo
71 v, naimisissa, 4 lasta, 4 lastenlasta. Työurani tein ulkomaankaupassa, nyt eläkkeellä.