Räsäs-kohun keskellä voisit vaikka yrittää pelastaa henkiä (Yksi meistä)

Jos et ole vielä allekirjoittanut Yksi meistä -kansalaisaloitetta, niin tee se heti, kiitos:

 

http://www.oneofus.eu/fi/

 

Tunnen kavereita, jotka ovat vastuussa nimienkeräyksestä Suomessa, ja allekirjoittaneita maassamme on häpeällisen pieni määrä, joitain satoja, kun elämää puolustavia suomalaisia kuitenkin olisi sadoin tuhansin. Monissa EU-maissa on jo kerätty yli miljoona nimeä. Tämä aloite voi oikeasti tepsiä, joten kannapa kortesi kekoon hetimmiten.

Eläköön oikeus elämään, niin Räsäsille, ei-Räsäsille kuin syntymättömille lapsillekin. Ja jos lait sanovat muuta, niin ne muuksi muuta!

 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
  1. Koska on tapahtunut vallankumous Shakki – ja tieteellisessä ajattelussa: Shakkipeli onkin geometrinen kieli (Googleskning gav resultat 52-sidor 20 000 000 träffar=svar 2010) ja tämä peli on ollut ” Tiedonkantaja” esim. ”Sota löytyy vain mielikuvituksessa (fantasiassa) läpi meidän historian. (4000 vuotta, vanhempi kuin Raamattu) Tämän päivän poliitkot eivät tiedä tätä totuutta mikä on se paras tapa lopettaa kaikki sodat maailmassa. (Paras tapa pelastaa ihmishenkiä) Poliitikot eivät ole kinnostuneita tästä ” aloitteesta” koska se aiheuttaa suuren työttömyyden sen vuoksi että ”Asetehtaat” joudutaan sulkemaan … tarpeettomina ! Elämä rakentaa (toistaa) itseään konflikteilla, joita me emme voi ratkaista !

Kirjoittaja