Minun loogisesti ainoa oikea johtopäätökseni seurakuntavaaleista, osa 2

 

ÄLÄ, JEESUS, VAIKUTA

MINUN KORVIANI, VAAN

AVAA NE KUULEMAAN

SINUN ÄÄNTÄSI!

AAMEN.

 

 

 

Kuva: Kuolleitten kuukauden ankeutta Tappiolassa.  Vähän lisää valoa ja väriä menoon, pliis!

3 kommenttia

 • Jotta en tulisi antaneeksi aivan väärää todistusta kotiseurakuntani vaalityöstä, on rehellisyyden nimessä todettava, että itse äänestin Tapiolan Ainoassa , lämpimässä ja valoisassa äänestyspaikassa infokioskin takana. Siinä vieressä sijaitsee Espoon parhaisiin kahviloihin kuuluva Kaisan Cafe, josta jatkuvalla syötöllä kannettiin kahvia ja uunituoreita korvapuusteja äänestäneitten iloksi. Hauskaa oli myös jutella tutuiksi tulleitten seurakunnan työntekijöitten kanssa.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Matias Roto sanoo:

  Itse kävin antamassa ääneni ensimmäisenä Somerolla heti tiistaina klo 9 kun ennakkovaalit alkoivat. Ehdokkaana oleva rakkaani Colette ei ehtinyt paikalle, kun oli täyttämässä Jumalan hänelle antamaa kutsumustaan, tekemässä ammattinsa mukaista siivous ja ravitsemustyötä Kiiruun koululla.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Matias: Minäkin tykkään ennakkoäänestää. Eduskuntavaaleissa on mukavaa, kun velvollisuus on heti hoidettu alta pois ja voi traktaattien jakajille kertoa, että olen jo äänestänyt.

   Kirkollisissa vaaleissa on minun mielestäni ennakkoon äänestämisessä mukavan leppoisa tunnelma. Toki kannattaa katsoa mahdollisimman miellyttävä äänestyspaikka etukäteen.

   Sitä tässä vain mietin, että kuinkahan moni äänestäjä tulee ajatelleeksikaan, miten hirveänkauheankamalan valtava ponnistus tällaiset vaalit ovat seurakuntien työntekijöille. Paljon porua, vähän villoja. Teknisesti homma hoituisi varmaan vähemmällä vaivalla netissä, mutta kun kasvokkain kohtaaminen on kirkossa Just Se Juttu…

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Ruttopuiston rovasti Hannu Kiuru

  Nimeni on Hannu Kiuru, arvoni Ruttopuiston rovasti emeritus (67 v., 113 cm, 179 kg). Kirjoitan painavaa tekstiä elämän ja kuoleman asioista pääkaupunkiseudun näkökulmasta käyttäen tajunnanvirtatekniikkaa. Blogiarkistossa meikäläinen heiluu Liberona kirkon liukkaalla kentällä: http://blogiarkisto.kotimaa.fi/blogit/vanhat/blog/?bid=121