Vihdoinkin töyssyt tasoittuvat

Kotimaa24:n tekniset ongelmat alkavat helpottaa. Sivusto vaihtoi alustaa ja kohotti kasvojaan eli ulkoasuaan. Siirrosta johtuen sivustolla esiintyi  epätäsmällisyyttä.

Kotimaa24 jatkaa uudella alustalla siitä, mihin se vanhalla lopetti eli uutisoimalla kirkon, seurakuntien ja uskontojen asioista Suomessa ja mahdollisuuksien mukaan myös maailmalla. Intohimoinen keskustelu jatkuu, kuten myös asiallinen ja rakentava.

Vanhojen eli ennen tätä päivää julkaistujen uutisten kommentit eivät näy uudella alustalla mutta ovat luettavissa arkistosta. Sieltä löytyvät myös vanhan ”blogimetsän” tekstit eli ennen 19.12.2012 julkaistut blogit. - Kumpikin arkisto Ylläpito-valikon alla kohdassa Arkistot.

Kaikenlainen sivuston kehittäminen on edelleen käynnissä.

Huh, kuului huokaisu konehuoneesta. - Nyt matka jatkuu taas!

 

66 kommenttia

 • Mika Turunen sanoo:

  Hetkinen! Mitä sulkeita tässä nyt tarkoitetaan? [ = hakasulje, { = aaltosulje, ( = kaarisulje. Kulmasuljetta en edes löydä iPadin näppäimistöltä. Eli kulmasuljehan on se neliön näköinen sulje.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • kotadmin sanoo:

   Tagejä muodostetaan käyttämällä merkkiä < ennen määritettä ja merkkiä > sen jälkeen. Kyseessä on netin perusformaatti, lisää tietoa löytää vaikkapa wikipediasta.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Jusu Vihervaara sanoo:

   Olen tänään niin monta kertaa mokannut noiden sulkeiden kanssa, että alkaisin pikkuhiljaa nostamaan kommenttien editointimahdollisuuden toivelistallani melkoisen korkealle. Tai no, ehkä allekirjoittaneen kannattaisi ostaa parempi muisti tai lopettaa kikkaileminen…

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Merja Ruuska sanoo:

  Aivan {strong}minunkin{/strong} on nyt {i}kokeiltava{/i}. Saa nähdä miten käy.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Merja Ruuska sanoo:

  Siis mitkä sulut tähän laitetaan?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Turunen sanoo:

  Toimisiko [b]hakasulje lihavoinnissa[/b]?

  Laittakaas nyt selvät ohjeet ja esimerkit näkyville! Minä en puhu nörttiä. Ehkä joku muu puhuu mutta tavalliselle käyttäjälle sivusto on tässä suhteessa ongelmallinen. Selitykseksi ei riitä se, että lukekaa jostakin ties mistä linkistä jotakin nörttijargonia.

  Parasta olisi jos tärkeimpiä toimintoja varten olisivat valmiit painonapit. Tärkeimpiä toimintoja ovat mielestäni lihavointi, kursivointi, alleviivaus, linkitys ja lainausten tekeminen.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Merja Ruuska sanoo:

  Eipä toimi hakasulut eikä aaltosulut. Ihan selkokielellä vois kyllä ohjetta laittaa. Mistä sinä sait sen toimimaan, Jusu? Mistä sait sen sinisen värin?

  Siis

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Merja Ruuska sanoo:

  Nyt ei jäänyt näkyviin kuin Siis, kun yritin noita tageja ja sulkuja käyttää. Pakkohan tähän on vähän harjoitella. Mää lähren ottamaan pyykit koneesta. (naurava hymiö)

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Jussi Tynkkynen sanoo:

  Voisiko ylläpitö tehdä jotakin Vuokko Ilolan uusiman blogikirjoituksen suhteen? Ainakaan minun selaimeni (firefox) ei osaa avata sitä. Kun yritä avata sitä, näyttöni hyppää suoraan blogiarkistoon, jossa sielläkään se ei avaudu. 🙁

  Ilmoita asiaton kommentti