Kirkon oppi ---- Julkisuus

Tässä nyt kirjoitan erilaisen blogin muihin nähden.

Olen aikaisemmissa kirjoituksissani ajatellut julkista tilaisuutta Kotimaa24 organisoimassa kirkon opin julkisuus tilaisuudessa. Tilaisuus olisi esim. Tv ykkösen ohjelmassa. Se kestäisi noin 60-90 minuuttia.

Siinä olisivat mukan Matias Roto, Maria Perttu, ja minäkin. Lisäksi pari teologisen tiedekunnan proffaa kertomassa tutkinuksen nykytilannetta. Mitenkään aliarvioimatta muita kirjoittajia. Uskon, että televisioitu tapahtuma olisi hyvä rikkaus kaikille kansalaisillemme. Tapahtuma olisi avoin kaikille ja mahdolliset osanotot kysymyksineen olidivat mahdollisia ohjatun keskustelun päätteeksi.

Yksityiskohdistakin on minulla ajatuksia, mutta olkoon ne nyt odottamassa omaa aikaansa.

2 kommenttia

 • Reino Suni sanoo:

  Tarja, anteeksi hölnöilyni. Tarkoitua Tarja Parkkila. Ei Maria perttu.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juhani Ketomäki sanoo:

  Miksi Kotimaa 24 organisoisi tällaisen tilaisuuden ja miksi TV1 näyttäisi sen? Kuka sitä katsoisi?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Reino Suni

  Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit