Jumalan sana !

Jumala , korkein, ei ole sanonut sanaakaan. Kaikki hänen nimissään kirjoitetut tekstit ovat meidän ihmisten omia käsityksiä hänen ilmaisuistaan, olemassaolostaan. Tästä konkreettisin esimerkki on Raamattu, jossa hyvät esimerkit ovat Markuksen evankeliumin ylösnousemus luku sekä Johanneksen evankeliumi. Vanhasta testamentista puhumattakaan.

Jeesus. ” Jumalan valtakunta on sisäisesti teissä ”. ” Taivasten valtakunta on sekä teidän sisällänne että teidän ulkopuolellanne ”.

Olen täddä samalla aaltopituudella Jeesuksen kanssa. Meille kaikille ihmisille syntymässä annetulle lähimmäisen rakkauden hengessä on on myös Jumala mukana. Myös Jumala on olemssa planeettamme ulkopuolella. Me kaikki ihmiset olemme ihmisarvoltamme samanarvoisia niin syntyesämme kuin poislähtiessämme.

Kirkon opissa annan positiivisen arvostukseni diakoni toiminnalle.

Kirjoittaja

Suni Reino
Suni Reino
Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.