Julkinen kehu Jari Lindströmille

Nostan täten julkisesti hattua Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindströmille. Hyvin tehty!

Mitäkö mies sitten on mennyt tekemään? Myöntämään virheen: Perussuomalaisten ryhmänjohtajaa alkoi kaduttaa - "Haluan nimeni pois siitä". Asia on sinänsä irrelevantti, mutta todettakoon aiheen olleen avioliitossa lapsia synnyttäneiden naisten eläkeiän alentaminen.

Kaikissa ammateissa tulee virheitä. Lähes kaikissa on myös tapana joskus myöntää se. Ei ole ihme, jos hitsari pahoittelee saumaan jäänyttä kuplaa. Ammattinörtin pitää, ainakin allekirjoittaneen, todeta välillä kämmentäneensä.

Mutta koska esimerkiksi ministeri vastaa kirjalliseen kysymykseen "Edustaja on oikeassa, valtioneuvoston asetuksen muutos oli virhe."?

Lindströmin peruutus herättää toivoa. Ehkä muutama muukin asia päätyy uudelleenharkintaan, eikä vain hänen tai hänen ryhmänsä vaan muidenkin osalta.

 

3 kommenttia

 • Reino Suni sanoo:

  Annan myös arvostukseni Jari Lindströmille, joka tarkemmin ajateltuaan totesi ehdotuksen olevan kaikkea muuta kuin nykyisen yhteiskunta ajattelun mukainen ihmisten tasa.arvosta.

  Tässä on ainekset olemassa uuteen perussuomalaisten ” jytkyyn ”. Tosin toiseen suuntaan kuin aikaisemmin.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Reino Suni sanoo:

  En malta olla lisäämättä tähän yhteyteen erästä hyvin perustavaa laatuakin olevaa käsitystä. Tässäkin ketjussa on selkeästi tullut esiin käsitys, että Soini ja hänen porukkansa eivät ymmärrä erottaa valtion yhteiskuntajärjestystä ja lakia kirkon opista. Ne ovat kaksi täysin eri asiaa, vaikka sitä ei tunnuta ymmärtävän laajemmissakaan piireissä esim. apukaisoikesuskanslerin rehellistä ja realistista käsityksen tulkinnan perusteella.

  Otan yhden erittäin konkreettisen esimerkin. ITALIA. Valtio kohtelee ihmisiä, naiset mukaanluettuna, tasa-arvoisesti. Katolinen kirkko ?

  Jos tätä eroa ei ymmärretä niin se johtaa nämä ajatteluun kykenemättömät suuntaukset ihmisineen kirkon termillä kadotukseen. Soini kummppaneineen saattaa antaa tästä hyvän esimerkin.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Vesa Ahlfors sanoo:

  Vähästäpä niitä ”julkisia kehuja” tuntuu politiikassa saavan. Ensin sanoo tai kannattaa jotain oikein hölmöä ja seuraavana päivänä peruu 🙂 🙂 Itse jos satun lipsauttamaan suustani jotain joka olisi saanut jäädä sanomatta, haluaisin kyllä kaikkien kuulijoiden unohtavan sen sanomisen mahdollisimman pian. 🙂 🙂

  Ilmoita asiaton kommentti