Ilmastomuutos.

On todella tärkeätä kansainvälisesti huomioida neidän ilmaston kehitys tulevana ajankautena. Pariisin sopimus on aivan ok ja USA on varmasti mukana tulevaisuudessa. Valitettavasti kirkko ei opillaan ole mukana tässä kehetyksessä

Kirkon oppi, kaikkivaltias Jumala, kaksi ihmistä, kaksi miestä, isä ja poika, pyhän hengen siivittämänä , antaa kaiken tapahtua,. Kuten kaiken muunkin planeetallammme tapahtuneen. Tähän vielä yksi vahvistua. Kun kirkon jumala Jeesusu lähti taivaan paratiisiin niin hän hylkäsi täysin elämänkumpppaninsa Maria ja läheisinseä. Maria joutui jatkaakseen elämäänsä pakenemaan ja päätyi tutkijoiden mukaan Ranskan Provenceen.

Tältä pohjalta on täysin ymmärrettävää kirkon asenne meidän ihmisten tulevaisuuteen tässä ilmasto muutos asiaasaa.

3 kommenttia

 • Sami Paajanen sanoo:

  Loistava kirjoitus lisää tälläistä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Pekka Pesonen sanoo:

  Hienoa. Ensimmäinen toimiva ratkaisu ilmastonmuutokseen. Tuo este, kun saadaan pois, niin voimme olla huolta vailla.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Reino Suni

  Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit