Ihmisarvostus.

Me kaikki ihmiset oleemme luotu ihmisarvoltamme tasa-arvoisina. Me kaikki ihmiset lähdemme täältä pois myös tasa-arvoisina.

Kirkon oppi meille ihmisille on täysin eriarnoiset ihmisarvostukset. Vuosikalenterimme on kirkon vuosikalenteri. Ihmisten hallinta omaan vaikutusvaltaan jatkuu aina Raamatun rakentajista alkaen.

Kirkom opin jäsenmäärä on nyt Helsingin alueella jo alle 50 prosettia. Kun tämä kehutys jatkuu niin muutamien vuosien. vuosekymmenien, kuluttua valtiomme kalenteri tulee meidän kaikkien ihmisten tasa-arvoa kunnioittavaksi.

Kirjoittaja

Reino Suni

Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

Kirjoittajan viimeisimmät blogit

Kirjoittajan luetuimmat blogit

Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit