Iankaikkinen elämä

Tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen. (Joh. 17:3)

Kala

Jeesuksen ylipapillinen rukous on Johanneksen kirjoittamassa Jeesuksen Kristuksen evankeliumin 17 luvussa; milloin alkaa iankaikkinen elämä?

Mikä on Jeesuksen (Jumalan Sanan) osuus meidän uskomme syntymisessä ja säilymisessä; mikä merkitys Raamatulla (Jumalan sanalla) on uskomme syntymisessä ja säilymisessä?

Milloin saimme pelastavan uskon Jeesukseen Kristukseen; mikä merkitys on rukouksella uskon syntymisessä; miksi tarvitsemme Jeesuksen Kristuksen esirukousta?

Kuka Jeesus on sinulle?

 

Kaikki julkaistut blogini:

Juhan blogit

Blogiarkisto

. . . . .

Seuraavat blogit:

Ristiinnaulitun veri (2.7.2015)

Tähti (15.7.2015)

58 kommenttia

 • Ari Pasanen sanoo:

  Juha Heinilä, Jeesus Sanoo että jotkut jäävät ulkopuolelle:

  14 Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin! 15 Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät. (Ilm.22)

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Juha Heinilä sanoo:

   Ari, olet ulkopuolella, kuten tiedät. Saat aivan vapaasti vedota viimeisellä tuomiolla näihin Jeesuksen sanoihin jota edellä kirjoitit (jakeessa 15), niin saat sen tuomion, jonka tekojesi mukaan ansaitset. Sääli, kun et ymmärrä evankeliumia. Oman oppisi mukaisen tuomion saat, jota muille osoitat.

   Joka kuopan kaivaa, se itse siihen lankeaa; ja joka kiveä vierittää, sen päälle se takaisin vyörähtää. (Sananl. 26:27)

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Heinilä sanoo:

  Ari, poistin ja poistan kommenttisi. Olet ihan pihalla. Tuomiohenkesi ja vihasi kaikkia uskovia kohtaan on suuri. Toivon, että poistut blogiltani.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Ari Pasanen sanoo:

  .

  .

  – – – Juha lisäsi kommentin klo 10:10: – – –

  Ari Pasanen, olet ihan tarpeeksi esittänyt oppiasi, joka on täysin armoton muita kuin itseäsi kohtaan. Olet yksinäinen susi, jota en kaipaa blogilleni. Uudet kommenttisi lähtee pois tavalla tai toisella. Pohdin, että poistanko tästä ja aikaisemmista blogeista myös kaikki vanhat kommenttisi. Kaikki riippuu sinusta.

  – – –

  Ilmoita asiaton kommentti
 • ismo malinen sanoo:

  Arille on pakko vielä kirjoittaa. Jeesuksen sovitus kantaa vielä huomennakin, tekojen kautta ei pääse eteenpäin. Koko elämä on kätkettynä kristuksen sovitukseen, kun uskot. Huomiset tekosi ja vuosien päästä tulevat tekosi ovat sovitettu Kristuksessa, kun uskot. Vanhurskaat ovat elävä uskosta, ei lain mukaan eläminen meiltä onnistu. Pyhitys on Jumalan teko.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Juha Heinilä

  Olen IT-suunnittelija Vantaan Rajakylästä. Kuulun Pyhän Kolminaisuuden luterilaiseen seurakuntaan, joka on Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan Vantaan seurakunta. Luen mielelläni vanhoja hyviä luterilaisia kirjoja. Käsittelen blogissa kristityn elämää unohtamatta Raamattua ja Tunnustuskirjoja.

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit