Harmittaa

Harmittaa tuo juttujen kommenttimahdollisuuden poistaminen.Monessa kohdassa olisi mukava laittaa omaa ajatusta joukkoon, mutta osoittautumatta pöljäksi on vaikea tehdä uusi bloki jokaisesta jutusta. Jeesus sanoi: Että he yhtä olisivat! Kun he koittavat, niin epäillään rikosta??? Nimittäin Jeesus ei edellyttänyt, että he yksipuisiksi tulisivat, vaan etsisivät edes heiveröistä yhteyttä niistä lähtökohdista, jotka vallitsevat.

8 kommenttia

 • Pekka Pesonen sanoo:

  Kristittyjen yhteys voi olla vain sitä, että uskomme – ja rakkautemme kohde on sama, Millään muulla perustella ei tätä yhteyttä vi rakentaa. Ei ainakaan sillä, että kaikessa yrittäisimme olla yksimielisiä. Syvä yhteys säilyy ja kestää, mikäli perustus on sama.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Tuo Porin Teljään liittyvä ihmetyttää ja harmittaa, miksi SLEY on hampaissa? Vaikka en ole koskaan ollut mainitussa liikkeessä mukana, niin oikeustajuni sanoo, että painakaa lisää kaasua puut alkavat suurentua, kun näin kurkutetaan Jeesuksen omia. Tämä kylvö alkaa siementää jossain vaiheessa ja sitten näemme mitä tästä kasvaa,

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Pentti Korhonen sanoo:

   Lauri, tuo uutisten kommentointimahdollisuuden poistaminen minuakin harmittaa. Tuliko joskus sanottua liian rumasti eli suoraan, ja siksi poistettiin?

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Pekka Väisänen sanoo:

  Kiitos blogistanne. Kysyisin onko miten oleellista sanasta sanaan lainaaminen kirjoituksista.

  Nythän näyttää tulevan kovasti eroa ajatuksille vaikka kovin tekstejä halutaan ymmärtää.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuula Hölttä sanoo:

  Lauri Lahtinen :””…Jeesus ei edellyttänyt, että he yksipuisiksi tulisivat, vaan etsisivät edes heiveröistä yhteyttä niistä lähtökohdista, jotka vallitsevat.”

  YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen mukaan perhe on yhteiskunnan perusyksikkö. Siellä missä tämä on totta, pidetään tyrmistyttävänä sitä, että perheet eivät kanna vastuuta lapsistaan, vaan antavat lasten huumata tai juoda itsensä sellaiseen humalaan, että he esimerkiksi voivat joutua raiskatuiksi.

  Sodan jälkeen suomettunut Suomi valitsi taloudelliseksi selviytymiskeinokseen Neuvostoliiton bilateraalisen kaupan ja poliittiseksi mallikseen itäblokin nomenklatuuran, jonka seurauksena suvuille ja perheille kuuluneita tehtäviä ja vastuita alettiin lakisääteisesti siirtää yhteiskunnan tehtäviin kuuluvaksi ja hoidettavaksi.

  Perhettä ei nyky-Suomessa enää oikeastaan pidetä suomalaisen yhteiskunnan vastuunkantajana ja perusyksikkönä, vaan oikeaoppisiksi koulutettuja verovaroilla eläviä palkattuja palkkatyöläisiä.

  https://www.youtube.com/watch?v=A4unnE6eCGA

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Lauri Lahtinen

  Olen eläkkeellä sotilasammatista. Vanhemmiten ovat hengelliset asiat tulleet tärkeiksi. Olen tuottanut päivänsanakirjan: Muruja Herran pöydästä. Agape-kodin pastorina tuotan joka torstai klo 12.00 noin puolentunnin live-lähetyksen, kun kokoontuminen ei nyyt onnistu kasvotusten.... Olen värkännyt tuubisivun ja siellä julkaisen viime vuosituhannen lopulta juttuja, kun Inkerin kirkon yhteydessä toimittiin. @laurillahtinen

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit