Häät huvipuistossa

Kirkkopäivät haluavat tarjota ainutlaatuisia elämyksiä koko Suomen kansalle. Meillä on ohjelmaa ammattilaisille, luottamushenkilöille, kirkon asioista kiinnostuneille, kulttuurista nauttiville ja ihan tavallisille kaduntallaajille. Mutta joskus ison tapahtuman yhteydessä voi myös syntyä pieni tilaisuus, joka on silti kahdelle ihmiselle se elämän suurin.

Kävin syksyllä Tykkimäellä keskustelemassa tulevasta huvipuistojumalanpalveluksesta, ja samalla kysyin mahdollisuutta järjestää vihkiminen jumalanpalveluksen yhteydessä. Tykkimäen toimitusjohtajalla ei ollut mitään ajatusta vastaan, joten tässähän on ryhdyttävä tuumasta toimeen.

Kirkkopäivät etsii siis pariskuntaa, joka haluaisi sanoa tahdon huvipuistoyleisöstä ja läheisistä koostuvan seurakunnan läsnä ollessa sunnuntaina 24.5.2015. Vihkiminen voidaan järjestää joko maan kamaralla Huvilavetilla, mutta huimapäisempi morsiuspari voi sinetöidä liittonsa Kouvola-pyörässä, papin ja kahden todistajan läsnä ollessa. Korkeanpaikankammoisille pyörää ei kuitenkaan suositella, sillä kori nousee aina 25 metrin korkeuteen.

Kirkollisen vihkimisen suorittaa Anjalankosken seurakunnan kappalainen Johanna Pesonen.

Eikä tässä vielä kaikki

Vihkitilaisuuden jälkeen hääparilla on mahdollisuus viettää hääjuhlansa Tykkimäen ravintola Ravelliinissa, johon Kymen Seudun Osuuskauppa on tehnyt ruokailusta 50 hengelle erikoistarjouksen. Hääyötään pariskunta saa taas viettää Sokos Hotel Vaakunan sviitissä.

Pidennettyä kuherruskuukautta pari voi viettää Timanttipassin turvin, millä pääsee koko kesän ajan ilmaiseksi Tykkimäen huvipuistoon sekä viime kesänä avattuun AquaPark-vesipuistoon.

Antaa arvan ratkaista

Huvipuistohäät haluava pariskunta voi ilmoittautua ystävänpäivään 14.2.2015 mennessä. Useamman parin ilmoittautuessa voittajapari arvotaan maanantaina 16.2.2015. Lue ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot Kirkkopäivien sivuilta!

Mononen Suvi
Mononen Suvi
Kouvolassa 22.-24.5.2015 järjestettävien Kirkkopäivien kirkkopäiväsihteeri. Lue lisää Kirkkopäivistä: www.kirkkopaivat.fi