Ennakkotilaaja madon nappaa

Aikainen lintu tekee tilauksen jo nyt. Kotimaa24 muuttuu maksulliseksi 7.1.2015.

Kotimaa24 maksaa ensi vuonna 4,90 kuukaudessa eli vuodessa 58, 80. Mutta jos tilaat ennakkoon, saat kaksi kuukautta ilmaiseksi eli hinnaksi tulee 49 euroa.

7.1.2015 alkaen Kotimaa 24:n etusivu on vapaasti luettavissa kaikille, samoin blogit. Uutisista näkyy otsikko ja ingressi. Uutisen lukeakseen on oltava tilaaja. Myös uutisten kommentointi ja kommenttien lukeminen edellyttää voimassa olevaa tilausta.

Tilaa täältä

Ennakkotilauksesta tulee perinteiseen tapaan paperinen lasku kotiin. 7.1.2015 alkaen tilauksen voi maksaa kätevästi ja turvallisesti myös netissä. Tosin silloinkin halutessaan saa paperilaskun, mutta tällöin Kotimaa24 on tilattava vähintään puoleksi vuodeksi. Suoraan netissä maksamalla tilauksen voi tehdä halutessaan vaikka vain yhdeksi kuukaudeksi.

P.S. Kotimaa24:n ulkoasu uudistuu etukenoisesti jo lähiaikoina.

49 kommenttia

 • Kari Virtanen sanoo:

  Kotimaa on on tehnyt hyvää työtä antamalla uskontoa koskevalle journalistiikalle myönteistä ja nykyaikaista habitusta. Kirkon jäsenistön ulkokehällä liikkuvalle tämä on myös ollut paikka, jossa uskonnollisista aiheista kantansa kirjoittaminen ei ole tuntunut aivan vieraalta. Jossain Seurakuntalainen.fi tai blogimetsän pakolaisten foorumeilla keskustellaan minulle kerta kaikkiaan liian ”uskovaiselta” pohjalta. Ehkä jossain välissä teen kuukauden tilauksen pelkästään nähdäkseni, miten keskustelu on kehittynyt. Vapaan keskustelun loppuessa pelkään kuitenkin sen kääntyvän samaan suuntaan kuin noilla muilla foorumeilla.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Leena Viilo sanoo:

  Nimellä kirjoittaminen on yhdenlaista omana itsenään esiintymistä, jos sitä verrataan täysin vapaaseen ja anonyymiin kirjoittamiseen, mikä poisti seurakuntien vapaat keskustelupalstat. Maksullisuus kuitenkin karsii varsinkin aiheesta satunnaisesti kiinnostuneet. Siitä on vaara tulla suljettu siis keskenään viestejä vaihtavien muutamien ihmisten keskustelupaikka, mistä puuttuvat laajat keskustelut. Niillä on yleensa tapana näivettyä.

  Seurakuntien lehtiä saa lukea ilmaiseksi, joskaan keskustelua niillä ei nykyisin enää ole.

  En itse oikein usko että tulisin tilaamaan kotimaa24 artikkeleita, Ymmärrän että lehti haluaa rahaa, mutta epäilen että maksulliset blogit eivät vedä lukijoita, jolloin blogistitkin harventavat juttujaan. Monet kotimaa24 uutisaiheet löytyvät muistakin medioista.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuomo Hirvi sanoo:

  Tällä jutullahan on aivan huippuhyvä otsikko. Vai matoja se K24 neljä havittelee, minä yrittäisin ihan oikeaa kalaa.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Pauli Kivelä sanoo:

  K24 kuolee nopeasti ahneutensa vuoksi. Lehti ottanut mallia Putinismista, Sananvapaus kätkeytyy lehdellä rahan taakse. Hyvä näin. Näin vähenee myös tieto pahasta, joka on vallanut lehden sisällön pahoin.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Martti Vaahtoranta sanoo:

  Eihän siinä mitään pahaa tai laitonta ole, että Kotimaa 24 muuttuu maksulliseksi. Ei ole ilmaisia lounaita. Niin se on.

  Mutta ihan yhtä legitiimiä on minun laillani nostaa lakkia, kiittää menneestä, mutta kiittää myös siitä, että voi jättää hyvillä mielin taakseen tämän foorumin ja maksaa muista asioista.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juhani Ketomäki sanoo:

  Jusu Vihervaara kirjoittaa: ”Lupasin aikanaan, että lopetan kommentoinnin siinä vaiheessa kun tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksytään. ”

  Meinaat että kun sinulla ei sen jälkeen ole mitään asiaa? Helpollahan nytkin olet päässyt. Samaa kommenttia olet pyöritellyt vuosikausia tehden siihen lähinnä stilistisiä muutoksia, että se edes jotenkin liittyisi kulloinkin käsiteltävään asiaan.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Jusu Vihervaara sanoo:

   Katson, että se missio, joka minulla alunperin oli, on tullut täytetyksi. Koen, ettei minulla ole tälle foorumille muuta annettavaa.

   Toisaalta koen vahvasti, että kirkon oppi ja vihkikäytännöt ovat kirkon oma asia ja siihen keskusteluun en halua osallistua vaikka minulla varmasti mielipide olisi. Jokainen sen varmasti arvaa.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Juhani Ketomäki sanoo:

  28.11.2014 23:39

  ”Katson, että se missio, joka minulla alunperin oli, on tullut täytetyksi. ”

  Yritätkä sinä sinä nyt väittää, että jankutuksesi on tuonut asialle lisää kannattajia?

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Jusu Vihervaara sanoo:

   Uskon, että joku on oppinut kommenttieni kautta ymmärtämään seksuaalivähemmistöjä paremmin.

   Jos tarkoitat kysymykselläsi sitä, onko joku kommenttieni takia alkanut kannattamaan tasa-arvoista avioliittolakia, vastaan etten pidä rooliani tämän asian suhteen mitenkään merkittävänä.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Lähetin jo aiemmin tilauksen koko ensi vuodeksi, mutta sain tänään sähköpostiini viestin, että kannattaa tilata nyt. No. katsotaan, onko aiempi tilaus huomioitu. Palaan asiaan sitten ensi vuonna.

  Ilmoita asiaton kommentti