Elämän arvostus ja merkitys.

Tiedemiesten mukaan planeettamme on ollut olemassa jo miljardeja vuosia. Myös olentoja on ollut kesties saman ajan. Me ihmiset olemme tulleet tänne kuvioon mukaan noin muutama satatuhatta vuotta sitten. Meille kaikille on syntymästä alkaen ollut Korkeimman antama lähimmäisen rakkaus ja rotumme samanarvoisuus. Ilman miestä ja naista elämä ei jatkuisi.

Näillä sivuilla käytävä keskustelu koskee ainoastaan viimeisen 2000 vuoden aikaisia tapahtumia ja nekin ilman realistisia perusteita.

Pelastus mikä se sitten onkaan perustuu meidän omaan elämäämme. Olemmeko eläneet Korkeimman tahdon mukaisesti kunnioittaen lähimmäisen rakkautta ja ihmisten tsa-arvoisuutta. Näinn alusta alkaen. Kirkolla esim. ei opillaan ole mitään merkitystä kasteellaan.

Ollaan kiitollisia siitä, että meille on annettu elämän mahdollisuus.

Kirjoittaja

Reino Suni

Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

Kirjoittajan viimeisimmät blogit

Kirjoittajan luetuimmat blogit

Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit