Tuure Kilpeläisen Hoosianna avaa Jouluradion

Perinteinen Jouluradio palaa virallisesti radiotaajuuksille sunnuntain vastaisena yönä uudella versiolla Hoosiannasta. Tällä kertaa Hoosiannan versioi Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani -yhtye.

Hoosiannasta julkaistaan myös musiikkivideo Jouluradion nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä.

– Tämä on jo viidestoista tuotantokausi, mutta jännitys ja positiivinen odotus ovat joka kerta korkealla. Tämänkertaisessa Hoosianna-versiossa on kansanjuhlan katu-uskottavaa riemua. Siinä on hitin ainekset, aavistelee toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne Jouluradion nettisivuilla.

Jouluradion avajaiset järjestetään Suomen Kansallisteatterin Lavaklubilla lauantaina 2.12. kello 19.30 alkaen. Kyseessä on ohjelmallinen iltama, jonne on vapaa pääsy. Tilaisuuden voi myös katsoa suorana Facebook-lähetyksenä kello 21–23.30.

Myös viime vuonna lanseerattu Joululaulupäivä saa tänä vuonna jatkoa 15.12.

”Jouluradio haastaa ja kutsuu jokaista keksimään isoja ja pieniä joululauluhetkiä Joululaulupäivänä kaduille, kylille, työpaikoille, kauppoihin, kahviloihin – mihin tahansa. Kanavalla soitetaan koko päivän toivotuimpia, tuttuja joululauluja, joiden halutaan innoittaa laulamiseen yksin tai yhdessä”, Jouluradion nettisivuilla sanotaan.

Kuva: Janne Simojoki / Jouluradio

Lue myös:

Jouluradion kuuluvuusalue laajenee – koelähetykset käynnistyvät marraskuussa

Tänään raikuvat joululaulut turuilla ja toreilla – Jouluradio keksi oman Ravintolapäivänsä

Edellinen artikkeliUusi suomalainen mobiilisovellus antaa pisteitä rukoilemisesta ja kokoaa kristillisiä mediasisältöjä
Seuraava artikkeliAdventti on muutakin kuin Hoosiannan laulamista – kyseessä jopa tuhannen vuoden ikäinen juhla-aika

Ei näytettäviä viestejä