Tappara kutsuu kummit ja kummilapset yhdessä jääkiekkopeliin

Jääkiekkojoukkue Tappara, Tampereen seurakuntayhtymä ja kummius.fi-yhteisö kutsuvat yhdessä kaikkia kummi-kummilapsipareja lokakuun lopulla pelattavaan liigaotteluun. Yhteistyökuvio on kirkon ja liigaseuran välillä ensimmäinen laatuaan. Kummipareille luvataan hallista hyvät paikat erikoishinnoin.

Tampereen seurakuntayhtymässä ollaan yhteistyöstä mieleissään. Jääkiekon perinteet ovat Tampereella pitkät ja Tappara on Liigan kaikkien aikojen menestyneimpiä seuroja. Yhtymän kärkihankekoordinaattori ja hankkeen puuhamies Jussi Laine pitääkin jääkiekkoa tamperelaisittain luontevana valintana yhteisen ajan viettoon.

– Esittelemme tapahtumassa myös kummitoimintaamme ja etsimme vapaaehtoisia kummeja niille perheille, joilla on hankaluuksia kummin löytämisessä, Laine kertoo.

Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen iloitsee seuran verkkosivuilla, että uudet yleisöt ja yhteistyökumppanit kohtaavat jäähallissa.

– Ehkä jotkut uudet ihmiset innostuvat tutustumaan siihen, millainen peli jääkiekko on samalla kun viettävät aikaansa kummilapsensa tai -vanhempansa kanssa. Tässä kokonaisuudessa ei ole kuin voittajia, Leinonen kiittelee.

Kummius.fi-yhteisön perustaja-aktiivi, vapaa-aikanaan juniorijääkiekon parissa erotuomarina toimiva sekä itse Tapparan kannattajaksi tunnustautuva Ville Lähdesmäki kiittelee seuran ja seurakuntayhtymän intoa yhteistyöhön. Lähdesmäki muistuttaa, että kummius on ihmissuhde, ja koska urheilu on yhdistävä tekijä, se voi yhdistää kummiporukoitakin.

Kummipeli pelataan Tampereen Hakametsän jäähallissa torstaina 24.10 klo 18.30. Tapparaa vastaan pelissä asettuu Lukko Raumalta.

Edellinen artikkeliOrtodoksit valmistautuvat yhteiseen kirkolliskokoukseen
Seuraava artikkeliSuomalaiset ovat Pohjolan uskonnollisimpia

Ei näytettäviä viestejä