Sley siunasi entisen bingohallin kappelikseen Kokkolassa

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) otti käyttöönsä yli kaksi vuosikymmentä bingohallina toimineen tilan Kokkolassa, yhdistys kertoo tiedotteessaan.

Bingohalli on nyt Armon kappeli, joka keräsi avajaispäivänään yli kolmesataa ihmistä. Se on Sleyn ensimmäinen oma tila Kokkolassa.

– Iloitsemme tänään siitä, että olemme saaneet uuden kappelin Kokkolaan. On harvinaista Suomessa, että avataan uusia hengellisiä tiloja. Meillä tämä projekti lähti liikkeelle paikallisten tarpeesta omaan tilaan, Sleyn toiminnanjohtaja Tom Säilä kertoo tiedotteessa.

Kappelissa on 230 istumapaikkaa. Avajaispäivänä väkeä oli niin paljon, että osa seurasi avajaismessua valkokankaalta vieressä sijaitsevassa tyhjässä liiketilassa.

– Oli upeaa nähdä avajaispäivänä kappeli ääriään myöten täynnä ihmisistä. Heitä varten kappeli on rakennettu. Jo avajaispäivä osoittaa sen, että Armon kappeli on ollut yhdistyksellemme onnistunut satsaus. Kappelin varsinaisen toiminnan voi hyvillä mielin aloittaa, Säilä sanoo.

Sley ilmoittaa Armon kappelin olevan monipuolinen toimintakeskus, joka palvelee kaikkia kokkolalaisia ja Kokkolan lähialueilla asuvia. Sunnuntainen avajaispäivä käynnisti Armon kappelin avajaisviikon, joka tarjoaa viikon jokaiselle päivälle monipuolista ohjelmaa. Kappelilla järjestetään toimintaa kaikenikäisille.

Sley on evankelisen herätysliikkeen vuonna 1873 perustettu keskusjärjestö ja kirkon virallinen lähetysjärjestö. Sley toimii valtakunnallisesti ja tekee lähetystyötä yhdeksässä eri maassa. Sleyn messuja toimittavat vain miespapit.

Kuva: Liisa Rossi. Armon kappeliin kokoontui viime sunnuntaina yli 300 ihmistä.

Lue myös:

Sleyn johtajat puolustavat kalliita toimitilahankkeita

Sley valitsi uuden toiminnanjohtajan – ”Olen tosi tyytyväinen nykyiseen linjaan”

Edellinen artikkeliEssee: Ympäristön tuho aiheuttaa suurta surua – miten sitä voisi käsitellä?
Seuraava artikkeliKeravalla järjestetään pyhäinpäivänä halloween-suunnistus – ”Ei niiden tarvitse sulkea toisiaan pois

Ei näytettäviä viestejä