Pääsiäisen hitain livelähetys on taas täällä: Seuraa rairuohon kasvua ja opi pysähtymään

Rairuoho on istutettu. Kuvakaappaus Vantaan seurakuntien videolta

Rairuohon kasvua voi jälleen seurata Vantaan seurakuntien Youtube-tililtä. Suora lähetys alkoi maanantaina ruohon istutuksella.

– Toivottavasti rairuoholive tuo juuri sinun päivääsi paitsi hymyn ja positiivisen fiiliksen, myös oivalluksen siitä, että jokaisen meistä olisi välillä olisi hyvä pysähtyä hetkeksi vaikka omien ajatusten, rukouksen tai hiljaisuuden äärelle. Rairuoholiven viesti on: toivo kasvaa, kertoo viestinnän asiantuntija Lotta Numminen Vantaan seurakunnista.

Rairuoho on tällä kertaa ohraa ja se kasvaa Vantaan seurakuntien Youtube-tilillä nyt kolmatta kertaa.

Jos huonosti käy, rairuoho toki voi myös jäädä itämättä.

– Jos ruohon itäminen epäonnistuu, antaa se mahdollisuuden pohtia armoa ja armollisuutta erityisesti itseään kohtaan. Uusi elämä on aina arvoitus, ei tämän livenä itävän ruohonkaan kasvusta ole takeita, mutta toivoa on, Numminen sanoo.

Rairuoholiven myötä kuljetaan kohti pääsiäistä, kristittyjen suurinta juhlaa.

– Nyt, juuri ennen palmusunnuntaita on hyvä hetki istuttaa rairuoho myös kotona, jotta se ehtii hyvin itää pääsiäiseksi, vinkkaa Numminen.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!