Mysteerikuva: Yksi seisoo, neljä istuu ja kolme on ovensuussa – mutta keitä he ovat?

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon mysteerikuvassa on joukko miehiä. Yksi seisoo, neljä istuu ja kolme seisoo ovensuussa. Seinällä on taideteos, pöydällä virvoitusjuomia. Mikä tilanne on kyseessä? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: toimitus@kotimaa.fi, viestin otsikoksi ”mysteerikuva”, tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellisen viikon mysteerikuvan tilanne ja tapahtumapaikka jäi tällä kertaa arvoitukseksi. Muutamia hahmoja kuvasta kuitenkin tunnistettiin. Eeva Hurskaisen mukaan keskellä kuvaa on Maija Baijars. Antti Kupiainen arveli, että toinen vasemmalta on Ossi Ojanen. Ulla Pohjolan-Pirhosen mukaan edessä oikealla ovat Paavo Salakka ja Erkki Jeskanen.

Kuva on vuodelta 1981. Jos tunnistat kuvan tilanteen, tietoja kuvasta voi edelleen lähettää osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi tai lisätä kuvan alle Kotimaan Facebook-sivulla.

Edellinen artikkeliRebekka Naatus Vantaan seurakunta­yhtymän viestintä­päälliköksi: ”Jokainen kirkon työntekijä on viestijä”
Seuraava artikkeliKuusi uutta rovastia Mikkelin hiippakuntaan

Ei näytettäviä viestejä