Mysteerikuva: Mikä porukka toimistossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on neljä naista ja kaksi miestä valoisassa toimistossa. Kotimaan edustama elämänalue huomioon ottaen ei liene liian uskaliasta arvata, että kyse on kirkkoherranvirastosta. Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvasta tunnistettiin Kuopion piispa Eino Sormunen. Hän oli piispana vuosina 1939–1962 eli kuva lienee 1940–50-luvulta.

Kari-Matti Laaksonen kirjoittaa: ”Harvinainen kuva siinä mielessä, että Eino Sormunen seisoo. Jopa piispanvihkimyksessään Sormunen heikkoon sydämeensä vedoten istui. Myöhemminkin Sormuselle tuotiin kirkoissa aina tuoli, josta käsin hän puhui.”

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä ovat piispan seurassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta.

Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliPiispat Seppo Häkkinen, Matti Salomäki ja Jari Jolkkonen vetoavat suomalaisten maatalous­tuottajien puolesta
Seuraava artikkeliEvankelisen liikkeen laulu­kirja saa jatko-osan – Siionin kannel 2 julkaistaan Sleyn Evankeliumi­juhlassa

Ei näytettäviä viestejä