Mysteerikuva: Ketkä ovat piispan seurassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Eino Liesmaa

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa edessä on seitsemän henkilöä, kolme eturivissä ja neljä toisessa rivissä, joskin yhden kasvoista näkyy vain puolet. Yhdellä henkilöistä on piispanristi kaulassaan. Tunnistatko kuvan ihmisiä? Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli runsaasti tunnistuksia. Raimo Turunen kirjoitti: "Hiippakuntasihteeri Matti Boisman ja [Kuopion hiippakunnan] piispa Jukka Malmivaara Partaharjun leirillä 1980-luvun alussa."

Matti Piitulainen kirjoitti: "Mikkelin, Kuopion ja Lapuan hpk:n leiri. Turusen Raimo oli Malmivaaran adjutanttina. Boismanin Matti oli hevos- ja urheilumies. Leirillä oli myös jättipallo, jota pyöritettiin väellä ja voimalla."

Kuva on vuodelta 1981, ja kyseessä on leirin piispantarkastus.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä hymyilevät hevos­kärryissä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.