Mysteerikuva: Ketkä hymyilevät hevos­kärryissä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Tapani Erämaja

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on kaksi miestä hevosen vetämissä kärryissä. Taustalla näkyy telttoja. Miehet hymyilevät. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan miehet?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli useita tunnistuksia. Ilkka Huhta kirjoittaa: "Siinä sovitaan, että laitetaanpas Suomen kirkon sisälähetysseura [SKS] ja Suomen kirkon seurakuntatoiminnan keskusliitto [SKSK] yhteen, myöhempi Kirkkopalvelut ry. Kättelemässä kaksi Heikkiä, Heikki Toivola ja Heikki Arantola. Taustalla Matti Ojala."

Simo Huhta puolestaan jatkaa: "Ojala oli työryhmän pj ja Toivola sihteeri. Arantola oli mukana ajatuksineen, että Sisälähetysseura nappaa SKSK:n. Ojalalla taas oli päinvastaisia ajatuksia. Toivola oli varsin sopiva sihteeriksi kyvykkäänä miehenä, joka oli ollut SKS:n palveluksessa ja tunsi myös SKSK:n läpikotaisin."

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä diili kyseessä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.