Mysteerikuva: Mikä joukko heiluttaa lippuja? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa joukko lapsia marssii käsissään pieniä Suomen ja Japanin lippuja. Kulkuetta johtaa pappi työntäen lastenvaunuja. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edelliseen mysteerikuvaan tuli runsaasti tunnistuksia eri Facebook-ryhmissä. Kuvan henkilöt ovat yhtä lukuun ottamatta Järvenpään Diakoniaopiston opiskelijoita vuosikurssilta 1989–93.

Kuvassa ovat takarivissä vasemmalta Niina Varjonen, Kirsti Malmi, Marja Viikari sekä alarivissä vasemmalta Arja Rihu, Nina Mäenpää ja Jan Hirvilahti.

Kirsti Malmi kirjoittaa: ”Takana keskellä tunnistan itseni. Järvenpään Diakoniaopiston opiskelijoita. En muista yhtään, missä tilanteessa olen osunut seuraavan vuosikurssin porukan kanssa kuvaan.”

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä hymyilevät pöydän takana? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliPiispa Eero Huovisen Äitiä ikävä -kirjasta tehty näytelmä saa kanta­esityksensä loka­kuussa Seinä­joella
Seuraava artikkeliKuolleiden määrän kasvu suurinta yli 35 vuoteen – suunta näkyy myös seurakuntien tilastoissa

Ei näytettäviä viestejä