Mysteerikuva: Ketkä hymyilevät pöydän takana? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa pöydän takana on viisi naista ja yksi mies. Kaikilla on hymy herkässä, eli kyseessä on jokin iloinen kokoontuminen. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvan tunnistaminen oli helppoa – ainakin kirkkonummelaisille:

”Kuvassa on Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko. Kuva ehkä vuodelta 1960–1965. Kuvassa Asematien varrella olevan liikerakennuksen perustusten teko. – Terveisin Risto Miettinen, kirkkonummelainen vuodesta 1970.”

Muiden muassa myös Simo Jouhi tunnisti paikan, mutta arveli kuvan olevan 1970-luvun lopulta. Joku puolestaan arveli, että kuva olisi otettu pian Porkkalan palautuksen (1956) jälkeen.

Lue myös:

Mysteerikuva: Mitä kirkonseutua myllätään? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliKotimaan näköis­lehti vapaasti luettavissa – painon kone­rikon seurauksena Posti jakaa lehden vasta maanantaina
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Odessassa syntyneen Anna Ahmatovan runo on kuin rukous hiljaisen viikon edellä

Ei näytettäviä viestejä