Mysteerikuva: Kuka puhuu ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai mihin se liittyy.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan. Kuvat kertovat pääosin oman aikansa kirkollisesta elämästä ja tapakulttuurista.

Tämän viikon kuvassa pidetään puhetta kevyessä lumisateessa. Kuvassa näkyy kolme miestä ja kaksi lasta. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan. Vastauksia saatetaan käyttää lehdessä ja verkossa tunnistuksen yhteydessä.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli runsaasti tunnistuksia. Kuvasta kertoi muun muassa rovasti Timo Paattiniemi, joka aikanaan soitti bassoa Logos-kvartetissa:

”Kuvassa KRS:n [Kansan Raamattuseuran] pappistrio Liperit: Pellervo Heinilä, Matti Kolehmainen, Pekka Hämäläinen. Esiintyivät 70–80-luvuilla paljolti KRS:n tilaisuuksissa. Heinilä ja Kolehmainen olivat järjestön työntekijöitä. Pastori ja kanttori, Dc Kolehmainen oli pitkään järjestön musiikkivastaava, legendaaristen Logos-kvartettien ja Logoskuoron perustaja ja johtaja.”

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä kolmikko kyseessä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliTurun arkki­hiippakuntaan viisi uutta rovastia ja kaksi director cantusta
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Afrikka ei ole Euroopan takapihaa

Ei näytettäviä viestejä