Mysteerikuva: Ketkä laulavat kuorossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa ja Kotimaa24 julkaisevat kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on kuoro laulamassa. Eturivissä on naisia, taaempana on tunnistettavissa muutama mies. Mikä kuoro on kysesssä? Tunnistatko kuvan ihmisiä? Mistä tilanteesta on kyse? Milloin kuva on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaa24:n Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuva oli otettu 1939 Säyneisen kirkon peruskiven muurauksen yhteydessä. Lauri Lempinen tunnisti kuvasta Kuopion piispan Eino Sormusen ja kirkkoherra Mauno Koivunevan.

Mikko Räsänen tunnisti edellisten lisäksi kuvasta Rautavaaran kirkkoherran Kaarle (Kalle) Mannerkorven ja taustalta (muurarin asussa) Mauno Laakkosen ja (solmio kaulassa) Kusti Rissasen sekä naisista Auli Kettusen, Leena Kettusen ja Maija Rissasen.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä ovat muuraamassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu