Mysteerikuva: Ketkä ovat muuraamassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa ja Kotimaa24 julkaisevat kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa ollaan arvatenkin muuraamassa peruskiveä. Paikalla on piispa ja kahdeksan pappia sekä muuta väkeä. Missä kuva on otettu ja milloin? Keitä kuvassa on?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaa24:n Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Tekstejä saatetaan käyttää osana seuraavia mysteerikuvajuttuja.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysterikuvan tunnisti Esko Jossas:

"Kuva on otettu Pappisliiton 70-vuotisjuhlaan liittyen vuonna 1988. Juhlaillallinen hotelli Inter-Continentalissa. Pääpöydässä kuvan keskellä silloinen sopimusjohtaja Jouni Veinio, hänen oikealla puolellaan arkkipiispatar Birgitta Vikström, sitten Juhani Kopposela, liiton puheenjohtaja, rouva [Kristiina] Lehtinen, selin luultavasti [!] opetusministeriön kansliapäällikkö Jaakko Numminen, arkkipiispa John Vikström, rouva [Pirkko] Kopposela ja Raimo Lehtinen, Akavan silloinen puheenjohtaja."

Risto Voipio tunnisti taustalla olevissa pöydissä itsensä sekä seuraavat henkilöt: Timo Totro, Veikko Pöyhönen, Risto Cantell, Matti Halttunen, Tapani Vuorela ja Heikki Bergström.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä ovat illallisella? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.