Mysteerikuva: Ketkä laulavat? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa ja Kotimaa24 julkaisevat kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on ihmisiä laulamassa. Yhdellä on papin puku. Tunnistatko, keitä kuvan henkilöt ovat? Mistä tilanteesta kuva on? Missä ja milloin se on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaa24:n Facebook-sivulla, missä kuva myös julkaistaan.

Tekstejä saatetaan käyttää osana seuraavia mysteerikuvajuttuja.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvassa oli kirkon ulkosuomalaistyöntekijöitä vuonna 1986: (vasemmalta) Sakari Lehmuskallio, Seppo Aaltonen, Olavi Salminen, Sakari Enrold, Martti Lehtinen, Kaarlo Kalliala, Leo Norja, Heikki Rantanen, Karl-Erik Nylund, Antti Lemmetyinen, Paavo Rasimus, Jarmo Kökkö, Jaakko Launikari, Pentti Miettinen, Seppo Heikkilä, Ilkka Mäkelä, Pentti Mäki, Risto Marttunen ja Jorma Virtanen.

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä miesjoukko koolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Kuka julistaa ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Missä esitellään kirkkotekstiilejä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä istuvat kuuntelemassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä luovuttavat kenelle ja mitä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Edellinen artikkeliKati Kinnunen Kotimaa Oy:n toimitusjohtajaksi
Seuraava artikkeliMarko Kähkönen liikkui kylillä koronakeväänäkin, sillä seurakunnan nuorisotyötä ei haluttu jättää verkon varaan

Ei näytettäviä viestejä