Mysteerikuva: Ketkä kokoustavat? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa ja Kotimaa24 julkaisevat kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on pappispukuisia istumassa pöydän ympärillä. Yksi vaikuttaisi olevan piispa. Yksi nainenkin on pöydän äärellä. Tunnistatko, keitä kuvan henkilöt ovat? Mistä tilanteesta kuva on? Missä ja milloin se on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaa24:n Facebook-sivulla, missä kuva myös julkaistaan.

Tekstejä saatetaan käyttää osana seuraavia mysteerikuvajuttuja.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellisessä mysteerikuvassa oli laulavia ihmisiä. He ovat vasemmalta lukien (ensimmäinen henkilö ei tunnistettavissa kuvan tummuuden vuoksi) Tarja Korpela, Tuomo Jukkola, Marketta Antola, Virpi Tiainen, Eero Huovinen ja Juhani Kopposela. Kuva saattaa liittyä pappisvihkimykseen, sillä kuvan siviilivaatteissa olevat henkilöt ovat pappeja, mutta eivät ehkä vielä kuvanottohetkellä. Kuvauspaikaksi epäiltiin Myyrmäen kirkkoa.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä laulavat? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä miesjoukko koolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Kuka julistaa ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Missä esitellään kirkkotekstiilejä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.