Mysteerikuva: Ketkä istuvat paneelissa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on arvatenkin kyse jostain paneelikeskustelusta. Kaksi naista ja kolme miestä istuu tuoleissa pienen pöydän ääressä. Pöydällä on vettä ja juomalaseja. Miehistä kaksi näyttäisi kirjoittavan jotain. Naisista toinen hymyilee. Missä ja milloin kuva on otettu? Mistä tilanteesta on kyse? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli useita tunnistuksia. Kuva on otettu Lahdesta osapuilleen 1970–80-lukujen taitteessa. Kyseessä lienee Kansanlähetyksen tilaisuus. Trion muodostavat Jarmo Sormunen, Hanna-Liisa Koistinen ja Jukka Leppilampi.

Trion takana näkyvä reliefi on kuvanveistäjä Toivo Pelkosen punahonkainen "Tulkaa minun tyköni kaikki", mikä paljastaa konserttipaikaksi Liipolan seurakuntakeskuksen Lahdessa. Se valmistui 1975.

Sormunen ja Leppilampi tekivät 1980-luvun alussa kaksi gospellevyä nimellä Jarmo & Jukka.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä soittavat reliefin edessä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.