Mysteerikuva: Keiden yhdeksän miehen liperit? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa yhdeksän pappia seisoo rivissä alttarin edessä. Tarkkaan katsomalla selviää, että keskimmäinen mies on piispa. Kuka hän on? Ja keitä ovat muut pappismiehet? Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Kuvan takana on valokuvaajan leima: U. Laukka. Hän vaikutti Oulussa.

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvassa istui neljä miestä kahvipöydässä (tosin vain yhdellä oli kahvikuppi edessään). Eeva Hurskainen tunnisti kuvasta Kuopion piispan Eino Sormusen. Kolme muuta ovat pukeutumisesta päätellen maallikkoja.

***

Seuraa Kotimaata
Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliPääkirjoitus: Tuomasmessu on jäänyt liian vähälle huomiolle
Seuraava artikkeliEspoon Kotikirkko tyytyi poliisin lain­tulkintaan jumalan­palveluksista torilla – viime sunnuntaina paikalla kuusi henkilöä

Ei näytettäviä viestejä