Mysteerikuva: Ilmeistä päätellen kiinnostava keskustelu – mutta keiden kesken?

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista kuvia, joista ei kunnolla käy ilmi keitä kuvassa on tai missä ja milloin se on otettu. Arkistonhoitaja pyytää Kotimaan lukijoiden apua kuvien tietojen selvittämisessä.

Tämän viikon mysteerikuvassa eletään kesä-aikaa. Neljä henkilöä keskustelee keskenään, mutta keitä he ovat ja mikä mahtaa olla maa ja tilanne?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se sähköpostiviestillä osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi, aiheeksi mysteerikuva, tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkistaan.

Edellisen kuvan vastaus

Viime viikon Mysteerikuvasta (Kotimaa 19/23) moni tunnisti Antti Alhonsaaren. Hän jäi vuonna 1991 eläkkeelle Seurakuntaopiston Avoimen Akatemian johtajan virasta. Kuvan ottopaikaksi Heikki Pietilä veikkasi Luther-opiston ruokasalia. ”Veikkaukseni perustuu pöydän pintaan/muotoon ja takana näkyvään lämpöpatteriin”, Pietilä kirjoittaa.

Arkistonhoitajan mielestä on hienoa, että joillakin henkilöillä on kyky muistaa vuosien takaa pöydän ja patterin muoto.

Jaakko Heinimäki arveli Alhonsaaren seurana olleen dosentti Päivi Huuhtasen, nykyisen Huuhtanen-Someron.

Edellinen artikkeli”Seuraava suuri tarina voisi olla oikeudenmukainen kestävyysmurros” – hyvinvointimaantieteilijä Mikko Weckrothin mukaan kansakunta tarvitsisi yhteisiä tarinoita
Seuraava artikkeli”Jokaisella nuolella voi onnistua tai epäonnistua” – innostus jousiammuntaan syttyi rippileirillä

Ei näytettäviä viestejä