”Seuraava suuri tarina voisi olla oikeudenmukainen kestävyysmurros” – hyvinvointimaantieteilijä Mikko Weckrothin mukaan kansakunta tarvitsisi yhteisiä tarinoita

Luken tutkija, Joensuussa kuvaushetkellä

Hyvinvointi kuulostaa sanana harmittomalta, mutta ei ole aiheena mitenkään kevyt. Se on terminä jopa ehkä ”kaikkein poliittisin”. Näin sanoo Luonnonvarakeskus Luke:n erikoistutkija ja Itä-Suomen yliopiston hyvinvointimaantieteen dosentti Mikko Weckroth. Hän on perehtynyt siihen, miten hyvinvoinnin maantiede jakaantuu. – Se taho, joka pystyy määrittelemään sen, mitä hyvinvointi on ja miten sitä mitataan on vahvoilla, hän sanoo….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKirkko ja minä: Kallion kirkon massiivinen koko puhuttelee Samu Keski-Korpea
Seuraava artikkeliMysteerikuva: Ilmeistä päätellen kiinnostava keskustelu – mutta keiden kesken?

Ei näytettäviä viestejä