”Monissa maailman maissa naiset kärsivät kohdusta hautaan”

Huhtikuussa Helsingissä ja Ylöjärvellä järjestettävän Uskomaton nainen –konferenssin pääpuhuja Marli Spieker on kiertänyt 15 vuoden aikana sadassa maassa kertomassa naisten ympäri maailmaa kokemasta kärsimyksestä. Spieker on naisten hätää esillä pitävän kansainvälisen rukousliikkeen, Hanna-työn (Project Hannah) perustaja ja johtaja.

– Monissa maailman maissa naiset kärsivät kohdusta hautaan, hän toteaa.

Konferenssi järjestetään Helsingin Temppeliaukion kirkossa huhtikuun 12. päivä sekä Ylöjärven seurakuntakeskuksessa 13. huhtikuuta. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) luotsaamassa tilaisuudessa Spieker kertoo myös Hanna-työn saavutuksista, joista näkyvimpiä on Naiset toivon lähteellä -ohjelma, jota radioidaan 61 eri kielellä.

– Erityisesti maissa, joissa suuri osa naisista on lukutaidottomia, on näillä ohjelmilla naisen arvon osoittamisen ohella suuri koulutuksellinen merkitys, hän sanoo.

Uskomaton nainen -konferenssin järjestelyihin osallistuvat Sansan lisäksi Suomen NNKY-liitto ja Maailman rukouspäivä sekä Töölön ja Ylöjärven seurakunnat.

Suomessa Hanna-työtä koordinoi Sansa.

Sansa on Suomen evankelisluterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka tukee kristillistä mediatyötä 43 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa.

Kuva: Leena Punkari

Edellinen artikkeliPiispa ottaa kantaa Taiwan-tapaukseen
Seuraava artikkeliOisko tulta? -blogilla on neljännesmiljoona lukijaa

Ei näytettäviä viestejä