Helsingin seurakunta­yhtymälle etsitään johtajaa – katso kaikki virkaa hakeneet

Helsingin seurakuntayhtymä hakee johtajaa. Tehtävää on tähän asti hoidettu kahden vuoden määräaikaisuuksina, ja kelpoisia tehtävään ovat olleet Helsingin seurakuntayhtymään kuuluvien seurakuntien kirkkoherrat ja osastojen johtajat.

Nyt virka muutetaan pysyväksi eikä hakijoiden ei enää tarvitse olla seurakuntayhtymän tai seurakuntien palveluksessa, vaan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Yhteinen kirkkovaltuusto nimittää uuden seurakuntayhtymän johtajan lokakuussa. Valittavan henkilön on määrä aloittaa tehtävässä 1.1.2023 lukien.

Virkaa ovat hakeneet:

Minna Haataja

Monica Heikel-Nyberg

Johanna Holmqvist

Simon Häggblom

Markku Jämsä

Kenneth Koskinen

Kari Käyhkö

Anu Laitila

Otto Lehtipuu

Lars Lundsten

Jussi Luomanen

Jarmo Michelsson

Vuokko Piekkala

Juha Rintamäki

Juha Salminen

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Helsingin seurakuntayhtymälle etsitään johtajaa – katso kaikki virkaa hakeneet

Edellinen artikkeliArkkipiispa jakoi kirkolliset kunnia­merkit ministeriön ylijohtajalle ja Kirkkojen maailman­neuvoston entiselle pää­sihteerille
Seuraava artikkeliPalossa tuhoutuneen Limingan seura­kunnan partio­tilan raunioilla järjestetään hartaus keskiviikkona – Kirkko­herra: ”Äärettömän iso menetys”

Ei näytettäviä viestejä