Arvi Lind: ”Liikunta on keino huolehtia Luojan luomasta kehosta”

Kaksitoista tunnettua suomalaista on lupautunut luterilaisen kirkon liikuntakummiksi kannustamaan liikunnan lisäämiseksi seurakuntatyössä. Kirkko julkaisee kuukausittain uuden kummin, joka kertoo oman tarinansa ja rohkaisee suomalaisia entistä liikkuvampaan elämäntapaan.

Tammikuun liikuntakummiksi on lupautunut Suomen luotettavin mies, Ylen entinen uutistenlukija Arvi Lind.

– Meille ikäihmisille liikunta on oiva keino pitää huolta itsestämme, Luojan luomasta kehosta. Liikuntakummina haluan korostaa, että armollista liikkumista on se, että liikumme omien voimiemme ja mahdollisuuksiemme mukaan, Arvi Lind sanoo.

Vapaaehtoisen kummin tehtävänä on toimia liikkuvamman seurakunnan sanansaattajana. Tärkeintä on kannustaa ja innostaa sekä seurakuntien työntekijöitä että seurakuntalaisia liikunnan ja urheilun iloon.

Lind sanoo liikunnan harrastamisen olevan hänelle elinikäinen sosiaalisen kanssakäymisen muoto.

– Hyvät seurakuntalaiset, muistakaa liikkua. Se on kaikenikäisille hyvä keino myös ehkäistä ja hoitaa sairauksia, Lind kannustaa.

– Liikkuva seurakunta -kummina haluan korostaa sitä, että muistamme liikkua, mutta emme pakota tai syyllistä itseämme, vaan teemme sen juuri niin kuin jaksamme ja voimme.

Kuva: kuvakaappaus videolta

Edellinen artikkeliTurun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä
Seuraava artikkeliVaalikysely: Ehdokkaat haluavat eroon nykyisenkaltaisesta määräenemmistöstä

Ei näytettäviä viestejä