Antti Tuisku pitää nettikeikan, mukana keskusteluja piispa Laajasalon kanssa

Poptähti Antti Tuisku pitää kesäkuun alussa verkossa suoratoistokeikan, jolla kuullaan hänen uusimman Valittu kansa -albuminsa kappaleet. Kyseessä on Tuiskun ensimmäinen keikka helmikuussa julkaistun levyn ilmestymisen jälkeen.

Valittu kansa -albumi käsittelee hengellisiä ja etenkin kristillisiä teemoja. Kotimaan levyarvion voit lukea täältä ja analyysin kohua herättäneen Valittu kansa -singlen symboliikasta täältä.

Tuiskun keikkakesän piti huipentua kahteen Olympiastadionin konserttiin elokuussa. Konsertit on kuitenkin siirretty koronatilanteen takia kesään 2021.

Nettikeikka järjestetään lauantaina 6.6. kello 20. Keikalle myydään katseluoikeuksia yksittäisille henkilöille tai ryhmille.

Keikalla Antti Tuisku keskustelee useampaan otteeseen Helsingin piispan Teemu Laajasalon kanssa. Tuisku kertoo Facebookissa, että "luvassa on tunteikas ja puhutteleva ilta, joka kuvataan symbolisesti merkittävässä paikassa".

– Paikka kuitenkin paljastuu teille katsojille vasta itse keikalla, hän kirjoittaa.

Levy-yhtiön tiedotteessa Tuisku sanoo, että hänen albuminsa teemat korostuvat poikkeuksellisessa ajassa, jota nyt eletään.

– Senkin vuoksi on mahtavaa saada Teemu Laajasalo keskustelemaan niistä kanssani.

Laajasalo sanoo tiedotteessa, että Valittu kansa -levyssä yhdistyvät pinta ja syvyys sekä elämän kepeys ja kuoleman vakavuus.

– Levy viihdyttää, mutta myös häiritsee, haastaa ja provosoi. Ainutlaatuisen konsertin keskellä on mahdollisuus ainutlaatuisiin kysymyksiin. Kappaleiden kautta puhumme etsimisestä, kaipauksesta, virheistä, anteeksiantamisesta, hyväksytyksi tulemisesta, armosta ja Jumalasta.

Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Lue myös:

Levyarvio: Yökerhoissakin soi nyt Jumalan kaipuu, ja siitä saa kiittää Antti Tuiskua

Kommentti: Antti Tuiskun uuden videon väitetään pilkkaavan Jumalaa, vaikka tärkeintä siinä on Jeesus

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.