Mikkelin piispaksi valittu Mari Parkkinen: ”Kutsun kaikkia mukaan rakentamaan Kristuksen kirkkoa”

Mari Parkkinen, Mikkelin piispanvaali 2023, kuvat Kari Rossi, Mari Parkkisen tukiryhmä. Käyttöoikeus piispanvaalia käsittelevissä jutuissa.

Mikkelin hiippakunnan uudeksi piispaksi valittu Imatran seurakunnan kirkkoherra, TT Mari Parkkinen, 51 kertoo mielessään pyörivän erityisesti yhden sanan. – Kiitos. Se on suurin sana sydämessäni ja mielessäni. Kyllä tällainen tulos molemmilla kierroksilla tekee nöyräksi. Se on vahva mandaatti. Vaalin toisella kierroksella 52,7 prosenttia äänistä saanut Parkkinen tahtoo kiittää muita ehdokkaita hyvästä kampanjoinnista. Erityisesti hän lähettää…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMari Parkkinen on Mikkelin uusi piispa
Seuraava artikkeli”Toivon, että kaikki tukevat uutta piispaamme” – piispanvaalissa toiseksi jäänyt Pekka Särkiö kertoo tunnelmistaan

Ei näytettäviä viestejä