Vantaalla golfattiin Yhteisvastuun hyväksi

Vantaan Keimolassa pelattiin tänään maanantaina järjestyksessä kolmas Yhteisvastuugolf-turnaus. Turnaukseen osallistui 52 pelaajaa. Vantaankosken seurakunnan järjestämä tapahtuma tuotti Yhteisvastuukeräyksen kassaan noin 10 000 euroa.

Mukana turnauksessa olivat muun muassa Kirkon keskusrahaston johtaja, kirkkoneuvos Leena Rantanen, kansanedustaja, Sdp:n varapuheenjohtaja Antti Lindtman ja Kotimaa Oy:n liiketoimintajohtaja Jarmo Lipiäinen. Radalla oli myös Yhteisvastuugolfin isä, Vantaankosken seurakunnan kirkkoherra Hannu Pöntinen.

Turnauksen voitti eduskunnan joukkue, johon kuuluivat Antti Lindtman ja Christer Nyqvist.

Valtaosa turnaukseen osallistuneista on ollut pelaamassa jo aiempina vuosina, kertoo Vantaankosken seurakunnan vapaaehtoinen yhteisvastuukeräyspäällikkö Helena Teerioja.

– Hyvän asian puolesta halutaan olla mukana. Tämä on myös yhteisöllisyyttä ja yhdessäoloa, Teerioja toteaa.

Yhteisvastuugolfin osallistumismaksu oli yrityksille ja yhteisöille 700 euroa joukkueelta. Yksityishenkilöiden osallistumismaksu oli 85 euroa henkilöltä ja 170 euroa kahden jäsenen joukkueelta.

Tapahtuman tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Yhteisvastuukeräykselle, joka kehittää saattohoitoa Suomessa ja turvaa ihmisoikeuksia Guatemalassa.

Seuraavan kerran Yhteisvastuugolf pelataan 25. toukokuuta 2015.

Kuva: Markku Mattila

Kuvassa kirkkoneuvos Leena Rantanen ja sijoitusjohtaja Ira van Gilse van der Pals Kirkkohallituksesta sekä Satu Marttila ja Oskari Rankila Tapiola Varainhoidosta.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliIlkka Kantola pettyi tulokseensa eurovaaleissa
Seuraava artikkeliKetkä ovat 
kirkon vaikuttajia?

Ei näytettäviä viestejä