Valoilmiöitä, enneunia ja vieraita tuonpuoleisesta – Kotimaan kyselyn mukaan monella on kokemuksia yliluonnollisesta

Kuvitus: Minna Toivio

Kotimaa keräsi seurakuntien työntekijöiltä kokemuksia yliluonnollisesta. Vastauksien joukossa oli useita muistoja ja kertomuksia, joista olemme poimineet juttuumme osan. Nimet, tapahtuma-ajat ja paikat on muutettu henkilöiden yksityisyyden suojaamiseksi.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliDiakonia-ammatti­korkeakoulu irtisanoo 26 henkilöä – ”Muutos­neuvottelut ovat olleet raskaat koko työ­yhteisölle”
Seuraava artikkeliKirkkohallituksen täysistunto hyväksyi uusia seurakuntaliitoksia ja päätti lähes puolen miljoonan euron harkinnanvaraisista avustuksista seurakunnille

Ei näytettäviä viestejä