TV7 laajentumassa Ruotsiin

TV7_205

– Ohjelmat lähetetään netin kautta laajakaistaa pitkin. Lähetysjärjestelmä on olemassa, ostettu ja testattu, mutta tarvitsemme vielä kääntäjiä, jotta saisimme riittävän määrän ohjelmamassaa, TV7:n toimitusjohtaja Martti Ojares kertoo.

TV7 käynnisti nettilähetykset maaliskuussa myös Suomessa, kun TV7 Plus aloitti toimintansa.

– Kyseessä on nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu, netin kautta toimiva kanava, jonka ohjelmistosta huomattavan iso osa on suoria lähetyksiä. TV7 Plus poikkeaa pääkanavasta myös siinä, ettei sille myydä ohjelma-aikaa. Myös ohjelman tekijät ovat nuorempia, ote dynaamisempi ote ja kanava nopea-liikkeinen, Ojares sanoo.

Hän uskoo entisajan kaapelijärjestelmän väistyvän ja internetin valtaavan yhä enemmän alaa.

– Tällöin maantieteellisillä etäisyyksillä ei ole mitään merkitystä ja tulevaisuus on juuri suorissa lähetyksissä sekä ohjelma-arkistoissa, joita voi katsoa haluamanaan aikana.

Joulukuussa kolme vuotta täyttävä TV7:n vironkielinen kanava näkyy marraskuun alusta Virossa myös jo kolmannella kaapelikanavalla. Tämän jälkeen Taevas TV7:n ohjelmat tavoittavat noin 70 prosenttia Viron talouksista.

Taevas TV7 on kokonaan vironkielinen kanava, jossa esitetään sekä Virossa tehtyjä että viroksi käännettyjä kristillisiä ohjelmia. Joulukuussa kolme vuotta täyttävä kanava on toiminut itsenäisenä kanavana Virossa elokuusta alkaen.

– Kolmas kaapeli aloitti marraskuun alussa. Muutos aikaisempaan on myös se, että aiemmin kanavalla oli sama ohjelmakartta kuin Suomessa ja kolmasosa ohjelmista oli tekstitetty viron kielellä. Elokuun alusta tarjolla on ollut oma kuuden tunnin blokki ja ohjelmasuunnitelma, TV7:n toimitusjohtaja Martti Ojares kertoo.

Taivas TV7:n tavoitteet ja pyrkimys ovat selkeitä – näkyvyysalueesta ja lähetystavoista riippumatta.

– Pyrimme siihen, että katsojat oppisivat tuntemaan Jeesuksen ja pelastuisivat, Ojares sanoo.

Edellinen artikkeliRaportti: Lisäsijoitukset perhesuunnitteluun säästäisivät valtavasti kehitysmaissa
Seuraava artikkeliTalvivaaran ympäristövaikutukset yltävät körttien sydänmaille

Ei näytettäviä viestejä