Toinen heistä kantaa pian Mikkelin piispansauvaa – Mari Parkkinen ja Pekka Särkiö vastaavat Kotimaa-lehden uusiin kysymyksiin

Mari Parkkinen, Mikkelin piispanvaali 2023, kuvat Kari Rossi, Mari Parkkisen tukiryhmä. Käyttöoikeus piispanvaalia käsittelevissä jutuissa.

Mikkelin hiippakunnan piispanvaalin toinen kierros käydään 16. kesäkuuta, koska ensimmäisellä vaalikierroksella kukaan ehdokkaista ei saanut yli puolta annetuista äänistä. Ehdolla nyt ovat ensimmäisellä vaalikierroksella eniten ääniä saaneet Imatran seurakunnan kirkkoherra Mari Parkkinen ja Kangasniemen seurakunnan vs. kirkkoherra Pekka Särkiö. Ensimmäisellä kierroksella äänet jakautuivat neljän mukana olleen ehdokkaan kesken seuraavasti: Mari Parkkinen (448), Pekka Särkiö (256),…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMysteerikuva: Nuoret artistit asialla – mutta keitä he ovat?
Seuraava artikkeliHaagan seurakunnan uusi kirkkoherra Mari Mattsson haluaa kirkolta aktiivisia tekoja – ”Lapsia ja nuoria ei saa pettää”

Ei näytettäviä viestejä